Bio dizel procesor predstavlja kompletan sistem za proizvodnju bio dizel goriva. Kao sirovina za proizvodnju ovog ekološkog goriva koristi se hladno ceđeno ulje svih vrsta tzv „biljaka uljarica“ (pogledajte naše mašine za proizvodnju hladno ceđenog ulja) i životinjska mast. Možete koristiti kako jestive tako i otpadne sirovine . Kapaci tet procesora na dnevnom nivou iznosi 400 l/dan. U sam procesor se dodaje ulje, alkohol za proizvodnju i katalizor. Procesom titracije određuje se neophodni odnos komponenata kako bi se dobio kvalitetan bio dizel. Kompletan proces za proizvodnju bio dizela traje 6 h a za dobijanje bio loz ulja 2 h. Po okončanju istog, dobijeno gorivo se filtrira i rafiniš e u filteru za suvo pranje, nakon čega je spremno za sipanje u pogonsku mašinu.

Idealno rešenje za klaničnu industriju pošto mogu da proizvode toplotnu energiju sa otpadnim masnoćama iz proizvodnje. Time dobijaju bio-lož ulje što je ujedno i najjeftiniji energent. Korišćenje ovog energenta je takodje i ekološki opravdano pošto gasovi koji nastaju prilikom sagorevanja se razlažu u prirodi za 15 dana i ispunjava sve standarde o zagadjenju koje je propisala EU.

 

Biodizel procesor 125

Specifikacija:

Visina: 150cm
Širina: 50cm
Dužina: 60cm
Kapacitet: 100l/6h
Materijal: HDPE samogasivi
Ulazna snaga: 3600W
Potrošnja el.energije: 2,5kWh po procesu
Ulaganje hemije: ručno
Mehanički filter: 5 mikrona 10
Hemijski filter (suvo pranje): 3-5l/min
Kontrola procesa: elektroorman, kompletna automatika
Ručni pištolj: metal-plastika
Anti statik creva
Monofazni priključak
Atest mašinskog fakulteta

Garancija:24 meseca
Rok isporuke: 2-5 dana

Cena:  2250 EUR 

BONUS: Za svaku mašinu kupljenu kod nas, dobijate besplatnu isporuku na teritoriji Srbije, montažu, puštanje u rad i obuku od strane stručnog lica.

Proizvod poseduje CE sertifikat za izvoz u zemlje EU.

Povezani proizvodi: